ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Η υγρομόνωση της ταράτσας μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις πιο σημαντικές εργασίες στην κατασκευή ενός κτιρίου καθώς μια ελαττωματική υγρομόνωση ή θερμομόνωση έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία σοβαρών φθορών των χώρων που βρίσκονται κάτω από αυτή και ταυτόχρονα την κατανάλωση μεγαλύτερης ενέργειας προκειμένου να διατηρείται το κτίριο στην επιθυμητή, ανά εποχή θερμοκρασία.

 


Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της Α-ΜΟΝΩΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Ε. σας παρέχει τη δυνατότητα στεγανοποίησης δώματος με τις εξής μεθόδους:


·  Με το σύστημα PENETRON (πρόκειται για ένα σύστημα στεγανοποίησης το οποίο διεισδύει εσωτερικά στο σκυρόδεμα, εξασφαλίζοντας μία μόνιμη στεγανοποίηση)

·  Με Πολυουρεθανική Βαφή

·  Με Ασφαλτικές Μεμβράνες

·  Με PVC Μεμβράνη


Έχοντας επίγνωση της σημαντικότητας μιας σωστής στεγανοποίησης ταράτσας και προκειμένου να διασφαλιστεί ένα άριστο και μόνιμο αποτέλεσμα του έργου, προτείνουμε το πρωτοποριακό σύστημα PENETRON χρησιμοποιώντας τα υψηλής αντοχής υλικά της εταιρείας.

Για την εφαρμογή του συστήματος PENETRON το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από την PENETRON HELLAS διασφαλίζοντας έτσι, ότι η εκτέλεση όλων των εργασιών γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα ποιοτικά πρότυπα της εταιρείας.


Ενημερωθείτε αναλυτικά για το σύστημα PENETRON κάνοντας κλικ εδώ


Σχετικά έργα με ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ