Εταιρία

Α-ΜΟΝΩΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Ε.


Ποιοί είμαστε:

Η Α-ΜΟΝΩΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Ε. ιδρύθηκε από έμπειρους τεχνικούς στον τομέα των μονώσεων και των στατικών ενισχύσεων.

Σήμερα η εταιρία δραστηριοποιείται ως μια εκ των πρωτοπόρων στην Ελλάδα έχοντας διεκπαιρεώσει επιτυχώς έργα στον Ιδιωτικό, Δημόσιο και Βιομηχανικό τομέα.

Επίσης δραστηριοποιείται εντατικά και στον τομέα ανακαινίσεων αναλαμβάνοντας καταστήματα, οικίες, αλλά και τμημάτων αυτών όπως μπάνια και κουζίνες.


Εξειδικευμένη προσέγγιση:

Τα συνεργεία εφαρμογών της Α-ΜΟΝΩΤΕΧΝΙΚΗΣ Ε.Ε., αποτελούνται αποκλειστικά από εξειδικευμένο και διαπιστευμένο τεχνικό προσωπικό ώστε να καλύπτεται όλο το φάσμα μελέτης και πρακτικών εφαρμογών που απαιτείται για την ολοκλήρωση οποιουδήποτε έργου.


Μονώσεις με εγγυημένη μακροβιότητα:

Όλες οι εργασίες εκτελούνται κατόπιν μελέτης, ποιοτικά, και γρήγορα ακολουθώντας πάντα τις προβλεπόμενες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.


Ποιοτικά επώνυμα προϊόντα:

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Α-ΜΟΝΩΤΕΧΝΙΚΗΣ Ε.Ε. είναι οι μέθοδοι και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί. Με τις πλέον καινοτόμες και σύγχρονες τεχνικές και τα πρωτοποριακά επώνυμα προϊόντα που χρησιμοποιεί, σας παρέχει μόνιμες λύσεις που χαρακτηρίζονται απο εξαιρετικό συνδυασμό αισθητικής, κόστους και αξίας αποτελέσματος.


Αναβαθμίστε εύκολα το χώρο σας:

Η διαδικασία είναι απλή τόσο για τις μονώσεις όσο και για τις ανακαινίσεις. Ο τεχνικός σύμβουλος της Α-ΜΟΝΩΤΕΧΝΙΚΗΣ Ε.Ε., επισκέπτεται τον χώρο σας προκειμένου να εκτιμήσει το μέγεθος της αναγκαίας κατασκευής ή επισκευής (χωρίς χρέωση επίσκεψης), μελετά το εύρος των απαραίτητων εργασιών και στη συνέχεια προτείνει λύσεις οι οποίες ανταποκρίνονται στις επιθυμίες σας αλλά και στην οικονομική σας δυνατότητα!